BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Site URL: https://www.balkanweb.com/
News Station based in Tirane
Live

Follow us on Twitter

Who's Online

We have 186 guests and no members online

RSS Browser 3.3